Le Ville

22
Jun

Le Ville

Koleksioni Le Ville i jep një kthesë moderne pllakave terrazzo veneciane, ndër krijimet më të njohura dhe më të pëlqyera italiane ndër shekuj. Le Ville është një koleksion i gjithanshëm që përshtatet në çdo hapësirë, nga dyshemetë te muret, si brenda ashtu edhe jashtë. Pllakat me veshje kundër rrëshqitjes për pjesët e jashtme (20 mm të trasha) ndihmojnë në krijimin e sipërfaqeve harmonike të pandërprera që duket se vazhdojnë nga…

Read more →