Chalon

02
Jul

Chalon

Pllakat e koleksionit Chalon ofrojnë interpretime të çmuara, në gres porcelani, të cilat ruajnë të gjithë hijeshinë dhe rafinimin e gurëve natyrorë. Katër ngjyrat Krem, Gri, Bezhë dhe Kaki, me përfundime natyrale, të lëmuara dhe me teksturë, të disponueshme në madhësitë 30x60, 60x60 dhe 60x120 cm. Pllakat Chalon lejojnë përdorimin e këtij materiali brenda dhe jashtë, madje edhe në vazhdimësi, si në ambiente banimi ashtu edhe komerciale. Kuzhina, dhoma e…

Read more →