Brickworks Nuances

10
Jun

Brickworks Nuances

Variacionet e ngjyrave janë tiparet dalluese të këtyre pllakave dekorative, të cilat dallohen për dizajnin e tyre minimalist dhe bashkëkohor. Koleksioni Nuances përmban tetë ngjyra moderne - nga nuancat e ngopura të jeshiles dhe ngjyrës të kaltërt deri tek tonet më neutrale të bardhë e zi - njeashtu janë në versionin saten mat ose në versionin me shkëlqim. #Tecnomarket #Çeramikë #Sanitari #Elegancë #Brickworks #Nuances

Read more →