Brickworks Muretto – Petra

03
Nov

Brickworks Muretto – Petra

Brickworks, në variantet Petra dhe Muretto, janë gama e re e mbulesave të gurit prej porcelani që janë perfekte për t'u kombinuar me çdo pllakë qeramike të betonit, mermerit, metalit, drurit ose gurit. Kjo gamë moderne, e gjithanshme ofron opsione elegante dhe kreative për zgjidhje të këndshme mbulimi. Shkathtësia dhe performanca e shkëlqyer teknike e gurit prej porcelani e bëjnë Brickworks zgjedhjen ideale për të gjitha llojet e aplikacioneve, nga…

Read more →