Opus

12
Feb

Opus

Opus është koleksioni i pllakave të gurëve të porcelanit me efekt betoni që jep një ndjenjë bashkëkohore materialeve të së shkuarës përmes efekteve të buta të ngjyrave, modeleve dekorative dhe dizajneve elegante të frymëzuara nga vintazhi dhe gjeometria. Pllakat Opus janë moderne dhe të përshtatshme, perfekte për dysheme, mure dhe planorë pune, duke krijuar dekore origjinale në vazhdimësi me dyshemen.

Read more →