Era

16
Jan

Era

Koleksioni Era rezulton nga kërkimi i vazhdueshëm estetik dhe teknologjitë e avancuara dhe është shtesa më e fundit në gamën e pllakave prej porcelani me efekt guri. Këto pllaka moderne kombinojnë hijeshinë natyrore të gurit dhe veçoritë e jashtëzakonshme teknike të gresit prej porcelani, duke rritur potencialin e tyre të aplikimit. Veshjet e parregullta, efektet harmonike nuvolato, ngjyrat delikate dhe loja e dritës dhe hijes theksojnë ngjyrën e këtyre pllakave…

Read more →