About Us

We Are Flooring Inc.

We repair your roof with passion
about-us
Pse ne?

Tecno Market by Mabetex Group eshte nje kompani e cila merret me shitjen e sanitarise dhe qeramikave nga prodhues te njohur Italian.

  • We are awesome people to meet
  • We’re happy to help in the purchase
  • We have the latest technologies
  • Sed ut perspiciatis unde omnis
  • The quality is our goal
  • Optimizing the resource is good
  • Printer took a galley of type and
  • We are awesome people to meet

Interesting Facts

Our numbers
1523
RESIDENTIAL
2119
RESIDENTIAL
2303
RESIDENTIAL
1023
RESIDENTIAL

Our Team

We are awesome people

Chauffina Carr

Logan grew up in a household where design was very important. His father was a chief furniture deisgn for

Parsley Montana

Logan grew up in a household where design was very important. His father was a chief furniture deisgn for

Bodrum Salvador

Logan grew up in a household where design was very important. His father was a chief furniture deisgn for

Nathaneal Down

Logan grew up in a household where design was very important. His father was a chief furniture deisgn for

Testimonials

Unë dua te potencoj qe jam shumë i kenaqur me produktet e TecnoMarket!

Gentian Selimi

Me të vertetë u jam shumë mirënjohës për zgjidhjen që më keni ofruar!

Gani Islami

Nuk e kisha iden se në Kosovë mund të bëja një zgjedhje të tillë.

Besnik Bajrami

Our Clients

They are awesome people